Det som är utmaningen är att leva i kontakt med sina behov och inte bara lära sig att prata vackert . CNVC har som den första punkten i ”Key differentiations”:

”Being Giraffe” vs. ”Doing Giraffe”
“Vara giraff” vs. ”Göra giraff”

Utmaningen ligger i att hela tiden vara i kontakt med min känslor och behov och dessutom ständigt testa min intention innan jag går ut i den yttre världen. Kontrollera att min intention är att jag inte vill han något av den andra personen eller att jag vill ändra på honom eller henne. I samma ögonblick som jag tappar min intention av kontakt så känner människor av energin bakom även om jag uttrycker mig enligt konstens alla regler.

Om jag märker att jag inte har kontakt med mig själv eller att min intention är att jag vill att den andra personen gör något för mig så behöver jag mer självempati. Läs gärna mer om SJÄLVEMPATI för det är grunden i att ”leva Giraff” och inte ”göra Giraff”.

Share