Välkommen till min blogg!

Självkunskap.se är i första hand att jag för en journal för att kunna bli licensierad NVC tränare och även för att bidra med min förståelse om hur det går att leva ett värdefullt liv.

Om du är intresserad så är mitt tips följande:

  1. Titta på min film på Youtube som ger en helhetsbeskrivning av min förståelse av NVC, Nonviolent Communication.
  2. Titta sedan i innehållsförteckningen om du hittar något som intresserar dig och som du kan fördjupa dig i. Alternativet är att klicka på någon av kategorierna som finns.

Jag blir överlycklig om du kommenterar eller uttrycker dina tankar oavsett om inläggen är gamla. Det finns ingen koppling till tid till något inlägg utan de har tillkommit utifrån den inspiration som kommit till mig både från mig själv, andra människor eller händelser i bloggar, tidningar eller TV.

Share